fbpx
VI MATCHER TILBUD, FRA ANDRE PROFESSIONELLE GULVFIRMAER

Få et uforpligtende tilbud

RING
42 60 29 29

VI PRISMATCHER VORES KONKURRENTER

GULVAFSLIBNING INKLUSIV EFTERBEHANDLING

Hos Jeres Gulvsliber tilbyder vi forskellige former for gulvservice. Vi hjælper blandt andet med slibning af gulve, og vi sliber overflader af alle træsorter.

Helt gratis og uden kortoplysninger

GULVAFSLIBNING INKLUSIV EFTERBEHANDLING

Hos Jeres Gulvsliber tilbyder vi forskellige former for gulvservice. Vi hjælper blandt andet med slibning af gulve, og vi sliber overflader af alle træsorter. Vores afslibning inkluderer efterbehandling af dit trægulv samt grundig vejledning i, hvordan du bedst vedligeholder dit nye gulv. Tøv ikke med at tage fat i os – vi kan helt sikkert også hjælpe dig!

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

5 stjernet service

24 timers booking

5 års garanti

0 betaling før godkendelse

Fremragende

Baseret på 460+ anmeldelser

PROFESSIONEL GULVAFSLIBNING - VI PRISMATCHER!

Få et uforpligtende tilbud!
Vi skal bare bruge et par detaljer fra dig
Poppins Text

Hvad har du brug for hjælp til?

Poppins Text

Hvordan vil du gerne kontaktes?

Fremragende

Baseret på 460+ anmeldelser

100% tilfredshedsgaranti
5 års garanti på vores gulve
5 stjernet service

EKSEMPLER PÅ TIDLIGERE OPGAVER

Vi matcher altid prisen. Mangler du et professionelt syn på dine gulve? Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Gulvprojekt 1

kr 3750,- Inkl. moms
 • Afslibning af 25 m2
 • Behandling med 2x lak
 • 5 Års garanti
 • Gratis plejekit
 • Bortskaffelse af affald
 • Tilfredshedsgaranti

Gulvprojekt 2

kr 6750,- Inkl. moms
 • Afslibning af 45 m2
 • Behandling med 3x lak eller lud/hvidsæbe
 • 5 Års garanti
 • Gratis plejekit
 • Bortskaffelse af affald
 • Tilfredshedsgaranti

Gulvprojekt 3

kr 11550,- Inkl. moms
 • Afslibning af 77 m2
 • Behandling med 3x lak eller lud/hvidsæbe
 • 5 Års garanti
 • Gratis plejekit
 • Bortskaffelse af affald
 • Tilfredshedsgaranti

Vi kører i hele Jylland, både til private og virksomheder.

Trænger dine gulve, bordplader, træterrasse mm. til en omgang? 
Så er du kommet til det helt rette sted!

Gratis plejekit medfølger!

Alle vores kunder får et gratis plejeprodukt der er tilpasset den efterbehandling som gulvet har fået.

Din genvej til at få flotte gulve og spare penge samtidig!

Når man får afslebet sine trægulve er det ikke kun flotte gulve man får ud af det. Det er også lønsomt.

Et velbehandlet og vedligeholdt trægulv holder nemlig meget længere end de tilfælde hvor det ikke afslibes og overfladebehandles efter behov.

Et trægulv kan holde til et sted mellem 50 til 100 år, men hvis gulvet ikke vedligeholdes med blandt andet gulvafslibning og overfladebehandling så forkortes levetiden på trægulvet.

Få et tilbud!

Hvad koster en gulvslibning?

Priser på gulvafslibning går hånd i hånd med gulvene, som skal slibes, de er aldrig ens. Derfor findes ingen faste priser på gulvafslibning eller en fast sats pr. kvadratmeter.

Vi oplever dog, at vores kunder gerne vil have en fornemmelse af, hvilket prisleje vores services og produkter ligger i – derfor har vi udarbejdet en vejledende prisliste, som du kan se nedenfor.
Hvert enkelt trægulv er unikt og på samme måde, er det forskelligt hvilken pris og pris pr. kvadratmeter den endelige priser falder på. Der er flere variabler, der skal tages højde for, eksempelvis:

 • Gulvets nuværende stand
 • Størrelsen på gulvet (kvadratmeter)
 • Gamle overfladebehandlinger på gulvet

Når du får et tilbud på gulvafslibning er det også inklusiv en overfladebehandling efter eget valg.
Dette er også afgørende for den endelige pris, når vi udarbejder tilbud på gulvafslibning til vores kunder.

Overfladebehandling
Skal vi hjælpe dig med din gulvopgave og give dig et fast tilbud, har du mulighed for at vælge imellem 3 forskellige overfladebehandling til dit gulv:

Alle tre gulvbehandlinger stammer fra høj kvalitets leverandører.

Før og efter billeder af gulvafslibning

HAR DU EN OPGAVE? SNAK MED EN AF VORES EKSPERTER!

Hvorfor sliber man gulv?

Har du et trægulv der ser træt og slidt ud? Så har du brug en gulvafslibning.

Når vi afsliber overfladen af et trægulv, fjerner vi den gamle gulvbehandling. Afhængigt af gulvtypen kan behandlingen være alt fra lak til olie.

Har du et malet eller fernis-behandlet trægulv kan det være nødvendigt at afhøvle gulvets overflade før det slibes. Skal du have afhøvlet gulvet kan vi hos Jeres Gulvsliber hjælpe dig. 

Gulvafslibning er et håndværkerisk indgreb indenfor gulvservice som oftes udføres af en gulvsliber. Dette skal udføres af en Gulvsliber, da man risikerer at ødelægge gulvet yderligere.

Vi er eksperter i gulvafslibning og rådgivning omkring dette. Har du brug for gulvafslibning eller gulvafhøvling, anbefaler vi dig at kontakte Jeres Gulvsliber i dag.

Spørgsmål og svar på gulvafslibning

Ved en gulvafslibning sliber man det øverste lag af et trægulv med en gulvslibemaskine. Dermed fremstår gulvet som nyt, og det forlænger tilmed gulvets levetid.

Gulvafslibning bruges til at forny gulvet og er ofte et billigere og ikke mindst bedre alternativ end at udskifte gulvet. 

Gulvslibning er også en særdeles effektiv metode at fjerne limrester, tæpperester, fernis, farve, maling, spartel og andre fastgroet materiale i dit trægulv.

Når man føler at trægulvet trænger til et nyt og frisk look og få gulvet til at skinne igen, kan det være et billigt alternativ at få gulvafslebet sit trægulv istedet for at udskifte det med et billigere og mindre pænt (efter vores mening) klikgulv som er blevet moderne, da dette er billigt i indkøb.

Men vi elsker trægulve og derfor sliber vi dem – For at give dit trægulv nyt liv.

Alle typer trægulve kan slibes, det varierer dog afhængig af den specifikke type trægulv, hvor meget det kan slibes og hvor mange gange.

Gulvet kan blive ødelægt, hvis det nedslibes for meget og derfor anbefaler vi altid at konsulterer med en professionel gulvmand inden et sådant arbejde udføres.

Når det kommer til gulvafslibning og andre gulvservices så betyder prisen helt sikkert noget for dig.

Vi garanterer at, vi er blandt Danmarks billigste når det kommer til gulvslibning.

Vores priser på gulvafslibning starter fra 150 kroner pr. kvadratmeter og kan varierer afhængig af hvilken type gulvafslibning det omhandler.

Kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning. Så giver vi en fast pris på gulvafslibning

Det afhænger af gulvet, om det skal afslibes eller afhøvles. Er gulvet f.eks. fernisbelagt eller et malet trægulv, vil det ofte være nødvendigt at afhøvle det. Hos Jeres Gulvsliber har vi stor erfaring med gulvafhøvling af alle slags træoverflader.

Det afhænger helt af gulvets stand, størrelsen og evt. tidligere overfladebehandlinger af gulvet, hvad en gulvafslibning koster. Dog har vi nogle vejledende priser som f.eks., at afslibning af et trægulv inklusive behandling med tre gange mat lak koster 115 kr. plus moms pr. m2. Se flere priser længere oppe på denne side.

Ja, man kan godt selv slibe sit gulv, og vi står altid klar til at yde råd og vejledning, hvis du beslutter dig for selv at gøre det. Hvis du vil være sikker på et flot resultat, er det dog en god idé at alliere dig med en professionel gulvsliber som os.

Ja, en gulvafslibning kan på meget effektiv vis fjerne pletter på et trægulv. Skal du til at rense mange pletter af dit gulv med håndkræft, kan det godt være en meget langsommelig affære, og her kan en gulvafslibning være det klart bedste alternativ.

En gulvafslibning svinger rigtig meget, og det er nødvendigt at skærme resten af boligen grundigt af, da støvet ellers breder sig.

Prisen for en gulvafslibning afhænger af, hvilket gulv du skal have slebet, hvilken stand det er i, hvor stort et område der er tale om, samt om gulvet tidligere er blevet overfladebehandlet.

Den vigtigste ting at tage stilling til, når du skal have afslebet dit gulv, er hvilken efterbehandling gulvet skal have. Det er nemlig vigtigt at efterbehandle dit gulv, da det beskytter træet og forlænger dets levetid. Når du skal vælge typen af efterbehandling, skal du blandt andet tænke over følgende ting: Hvor meget vil du skulle vedligeholde gulvet? Er gulvet ekstra udsat? Hvordan skal gulvet se ud? Har du børn eller dyr, som kan slide meget på gulvet?

Der findes mange former for gulvslibning som alle har et prekært navn i ordbogen, hos Jeres Gulvsliber tilbyder vi alle former for gulvslibning. Har du behov for en letslibning eller en fuldslibning af dit trægulv, så har vi mange års erfaring med dette.

En letslibning af trægulvet er en overfladisk slibning af gulvet, hvor vi blot fjerner det øverst lag af den gamle overfladebehandling.

En letslibning er kun mulig, hvis gulvet ikke har dybe ridser eller skader som går helt ned i trægulvet.

Når man fuldsliber gulvet, fjerner man hele den gamle overfladebehandling, og der fjernes også meget lidt af gulvets overflade.

Man sliber ikke mere end 0.10 til 1.00 millimeter af trægulvet – mere er ikke nødvendigt for at få en flot overflade.

Det er dog ikke altid at en fuldslibning kan klare opgaven.

En fuldslibning er ikke mulig i tilfælde hvor gulvet er lakeret med fernis, da denne type lakering er alt for stærk og skinner igennem en eventuel ny overfladebehandling.

Hos Jeres Gulvsliber hjælper vi altid vores kunde med at finde den helt rette slibning og behandling til deres gulv.
Det er en del af vores gode service du altid kan forvente når du bruger os til dine gulvopgaver.

Formålet med at behandle gulvet er at forsegle porerne og beskytte træet mod fugt og snavs.

Træ er et porøst materiale med åbne porer. Derfor kan det samler snavs og skidt meget hurtigt.

Derudover vil ubehandlet træ opsuge fugt, når det modtaget væske. Vandet får træfibrene til at svulme, hvilket gør at træet stiger. 

Kort sagt, et trægulv, der er ubehandlet, vil meget hurtigt blive slidt og grimt. Dette gælder for alle trægulve, hvad enten det er parket eller lameller. 

Vi hjælper dig med vedligeholdelse

Når du har fået slebet og efterbehandlet dit gulv, er det vigtigt at det vedligeholdes rigtigt.

For at du har mulighed for at vedligeholde dit nye flotte gulv, får alle vores kunder et gratis plejeprodukt, der er tilpasset den efterbehandling som gulvet har fået.

Om du har fået efterbehandlet gulvet med lak, lud eller olie, så har vi et plejeprodukt der passer perfekt.

Når du bruger Jeres Gulvslibers plejeprodukter er du garanteret at dit gulv bliver behandlet korrekt. 

Vi er eksperter i trægulve og kan hjælpe dig med gratis rådgivning i  alle typer.

- KONTAKT OS

TELEFON

Telefon:  +45 42 60 29 29
Ring eller skriv til os alle dage 
07 – 20

MESSENGER

Facebook: Jeres Gulvsliber
Send os en besked og vi svarer indenfor 24 timer

E-MAIL

Mail: info@jeresgulvsliber.dk
Skriv en mail til os og vi svarer indenfor 24 timer

KONTAKT

Virksomhed: Jeres Gulvsliber
Find alle vores kontaktinfo og muligheder